Capo Galera Charter

Capo Galera

L'experiència del mar a 360°

En trobem a la coberta del Hande, una bella goleta de fusta de dos pals contruida a Turquia, amb la què hem creuat la mediterrània fins fondejar-la aquí, a la badia de Capo Galera, davant de la villa, a la base del penya-segat, al Diving Center.

Volem expandir l'esperit de Capo Galera, navegant pel litoral, esquitxat de torres, en un mar que ha estat testimoni de l'arribada del misteriós poble de la Nuraghe, els vaixells dels fenicis i dels romans, les galeres espanyoles perseguint els vaixells dels bàrbars.

« Observar una costa que,
llisca davant teu, des del vaixell, és, com pensar un enigma.
A peu dret, davant teu, somrient, tova, atractiva, raquítica, insípida o salvatge, muda sempre,
amb l’aire que murmura
"vine i em descobriràs" »

(Joseph Conrad,
"Cor de les Tenebres")

A bord hi ha 7 camarots amb bany, una gran saló i un munt d'espai a la coberta per gaudir del sol i el mar.

El vaixell està totalment equipat per al busseig i es pot submergir des de la comoditat d'una barca semirígida de 6 metres, que fa d’auxiliar.

Després de navegar durant molt anys per les costes de Sardenya i Còrcega a la recerca dels millors llocs que facin les delícies a bussejadors i creueristes, avui et proposem dos itineraris diferents.

Embarcament a l'Alguer

Recorrem les costes de la Riviera del Corallo, on hi destaca l’inconfusible Capo Caccia, es pot veure la mina abandonada de l’Argentiera y ens dirigim vers el nord fins la blanquíssima platja d’Stintino i el parc marí de l'Asinara ...
(més)

Embarcament a Cannigione

Fins a Còrcega, tot descobrint l'arxipèlag de la Maddalena i les Bocche di Bonifacio, amb parada obligatòria a les aigües cristal•lines de Lavezzi ... (més)

Vine a viure el mar a 360°!